1 vend vakant : Departamenti i Inxhinierive

Vende Vakante Viti akademik 2023-2024, semestri i parë Departamenti i Inxhinierive shpall vendin vakant dhe kriteret si më poshtë: I.1 (një) personel akademik me kohë të plotë (Asistent Lektor) në fushat e Inxhinierisë Elektronike ose ekuivalente. Kandidatët për këto vende Read More

“Albanian University” në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave organizuan aktivitetin“Lloji i Dokumenteve Osmane dhe rëndësia e tyre në studimin e zhvillimeve politike, sociale, fetare dhe ekonomike”

Si pjesë e projektit RESILIENCE, “Albanian University” dhe Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave në një bashkëpunim frytdhënës nën drejtimin e drejtorit të saj, Prof. Asoc. Dr. Ardit Bido, me koordinimin e Prof. Dr. Kaliopi Naska, dhe me pjesëmarrjen e Z. Read More

“Albanian University” është gati për aktivitetin “Lloji i Dokumenteve Osmane dhe rëndësia e tyre në studimin e“Albanian University” është gati për aktivitetin zhvillimeve politike, sociale, fetare dhe ekonomike”

📜🌐 Event: Llojet e Dokumenteve Osmane dhe rëndësia e tyre në studimin e zhvillimeve politike, sociale, fetare dhe ekonomike.   📅 Data: 20.11.2023 🕚 Ora: 11:00 📍 Vendndodhja: Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave   🤝 Në kuadër të projektit RESILIENCE, Read More

Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh në kuadër të programit Erasmus+ me Kirchliche Padagogische Hochschule Vienna/Krems, Austri

Në kuadër të programit Erasmus+ me Universitetin Kirchliche Padagogische Hochschule Vienna/Krems, Austri (https://www.kphvie.ac.at/home.html ), hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh, për studentët e Departamentit të Edukimit dhe Anglishtes, për vitin akademik 2023 – 2024. Programet për të cilat mundësohet Read More

Vënde Vakante – Viti akademik 2020-2021

Albanian University për vitin akademik 2019 – 2020, paraqet si më poshtë vendet vakante për plotësim të personelit akademik dhe kriteret që kandidatët duhet të plotësojnë   FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE   FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQERORE   FAKULTETI I SHKENCAVE Read More