20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë! “Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana Read More

Departamenti i Art Dizajn

Përgjegjës Departamenti: Dr. Teuta BAJO Departamenti i Arkitekturës si pjesë përbërëse e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike e ka nisur aktivitetin e tij me programin e studimit Master i Shkencave në “Arkitekturë” në vitin akademik 2005-2006. Në vitin Read More

Programi i studimit: Design

Asistente Departamenti, Koordinatore për programin Design : Msc. Estela Kokalari Programi i studimit i Dizajnit është hapur në vitin 2011-2012 si degë e Departamentit të Arkitekturës, me një staf akademik të kualifikuar brenda dhe jashtë vendit, artist dizajner me një Read More

Programi i studimit: Arkitekturë

Drejtuese për programin e studimit: Prof.Asoc.Dr Fisnik Kadiu Programi i Studimit ” Arkitekturë” është pjesë përbërëse e Departamentit të Arkitekturës pranë Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike.  Departamenti i Arkitekturës fillon aktivitetin e tij me programin e studimit të Read More