Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike

Departamenti i Shkencave Ekonomike

Departamenti Shkenca Ekonomike 2022 2023 sem 1
Personel akademik me kohë të plotë
Nr Emër Mbiemër  Grada /titulli 
1 Amanda Gjyli  Dr
2 Besmira  Manaj Msc (dr proc)
3 Eriona Xhaferaj Msc
4 Ervis Bejko Dr.
5 Fatmira Kola PhD
6 Genti  Çela Dr
7 Klodia Kola Msc
8 Manuela  Mece Prof. Asoc. Dr
9 Setki Mulla Prof. Asoc. Dr
10 Sonila Shamku Msc
11 Valbona  Ribaj Dr
12 Bardhyl Çeku Prof. Dr

Departamenti i Inxhinierive

Departamenti Inxhinierive 2022-2023  sem 1
Personel akademik me kohë të plotë
Nr Emër Mbiemër  Grada /titulli 
1 Ana Dindi Msc 
2 Adrist  Stermasi PhD
3 Aurela  Zyberaj Msc
4 Besjana Mema (Tosuni) Dr
5 Edvin Rustemi Msc
6 Eglantina Merkaj Dr
7 Erilda Muka Msc
8 Fatmir Basholli Dr
9 Fatmir  Brati Dr
10 Genta  Rexha Prof. Asoc.Dr
11 Jozef  Kola Msc
12 Kimete Tataveshi Msc
13 Klodian Kurti (Gumeni) Dr
14 Rodolf Zyka Msc
15 Silva  Rucaj Msc
16 Xhemali  Pejtamalli Dr 
17 Anja Cenameri Msc

Departamenti Art Dizajnit

Departamenti I Art-Dizajn 2022-2023 sem 1
Personel akademik me kohë të plotë
Nr Emër Mbiemër  Grada /titulli 
1 Bashkim Zahaj Msc
2 Laura  Shumka Dr
3 Valbona  Kalemi Dr
4 Shpend  Bengu Dr
5 Oltjon Deliallisi Msc
6 Andi  Papastefani Msc
7 Eli  Xoxa Dr