20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë! “Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana Read More

Fakulteti i Shkencave Shoqërore

Departamenti i Shkencave Juridike dhe Politiko – Administrative Departamenti I Shkencave Juridike dhe Politiko-Administrative Nr Emër Mbiemër Grada / Titulli 1 Doriana Pano Dr 2 Enver Bytyçi Prof. Dr 3 Jonida Hyka M.E. 4 Luan Hasneziri Prof. Asoc. Dr 5 Read More

Fakulteti i Shkencave Mjekësore

Departamenti i Stomatologjisë Nr              Departamenti I Stomatologjisë 1 Aldo Vangjeli Dr 2 Anila Kacurri Msc 3 Ardit Shehi Dr 4 Armela Ünlü (Numanaj) SPA 5 Blerina Zeza Prof. Asoc. Dr 6 Brunilda Çenkoglu (Gashi) Read More