Albanian University organizoi më datë 15 Maj “Live Webinar​​​” me temë: “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”.

 Zyra e Koordinimit  të  Kërkimit Shkencor dhe Botimeve Akademike dhe  Zyra e Marrëdhënieve Ndërkombëtare  organizuan  WEBINAR-in me temë:   “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”, me lektoren italiane të specializuar në  spektrin e  shëndetit mendor,  Prof. MANUELA  ZAMBIANCHI.  Leksioni u ndoq nga  lektorët  dhe studentët  e Departamentit të  Psikologjisë së Përgjithshme dhe Departamentit të Read More

Panairi i Punës 2024 në Albanian Univeristy

Më datë 08.05.2024 u zhvillua Panairi i Punës në “Albanian University”, organizuar nga “Zyra e Karrierës dhe Alumnit”. Në hapjen e këtij Panairi na nderoi me prezencën e tij Rektori, Prof. Dr. Pavllo Kongo dhe Dekanët e 3 Fakulteteve të “Albanian Read More

Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare “Decoding today implant dentistry: Surgical and prosthetic challenges”

Specializantët e Kirurgjisë Orale të Fakuktetit të Shkencave Mjekësore në Albanian University në bashkëpunim me Universitetin e Napolit Federico II dhe Shoqatës Ndërkombëtare “Modern Dentistry and Implantology” SENAME, nën kujdesin e dy Dekanëve të univeristeteve partenere, Prof. Asoc. Dr Erda Read More

20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë! “Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana Read More