20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë! “Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana Read More

Vënde Vakante tek Fakulteti i Shkencave Mjekësore

Albanian University NUIS J82025002B                                                                                  Tiranë, më 21 Qershor 2024 Vende Vakante Viti akademik 2024-2025, semestri i parë Albanian Universitypër vitin akademik 2024 – 2025, semestri i parë paraqet si më poshtë vendet vakante për plotësim të personelit akademik Read More