Urime diplomimin 1400 studentëve të “Albanian University”!

20 Vite Universitet!

Institucioni më i madh arsimor privat me 5500 nxënës dhe studentë aktual.

Mbi 1000 të punësuar.

Mbi 33000 studentë të regjistruar.

Faleminderit 33000 familjeve që besuan fëmijët e tyre, thesarin e tyre më të çmuar, edukimin e arsimin e fëmijëve!

Suksese të gjithëve në rrugëtimin e ardhshëm!

Momente nga 🎉Ceremonia e Diplomimit 2024 🎉 në “Albanian University”!

Urime diplomimin 🎉 1400 studenteve të “Albanian University”!

🎉 20 vite universitet 🎉