Zhvillohet dita informuese “Info Day: Aplikimet në Programe Kombëtare dhe Ndërkombëtare”. Prezantohen Programet e mobilitetit Erasmus+ KA1 dhe CEEPUS, si dhe programin Cost per aplikime individuale

Ditën e martë, datë 21.06.2022, ora 14:00, në Godinën e Rr. së Kavajës, Salla 101, nën kujdesin e Zyrës së Koordinimit të Kërkimit Shkencor dhe Botimeve Akademike, u zhvillua dita informuese “Info Day: Aplikimet në Programe Kombëtare dhe Ndërkombëtare”. Dr. Delina Xhafaj prezantoi tek të pranishmit programet e mobilitetit Erasmus+ KA1 dhe CEEPUS, Read More

Albanian University merr pjesë në konferencën “Fan Noli, personalitet i gjithanshëm” në nderim të 140-vjetorit të lindjes së Fan. S. Nolit

Albanian University merr pjesë në konferencën “Fan Noli, personalitet i gjithanshëm” në nderim të 140-vjetorit të lindjes së Fan. S.  Nolit,  të organizuar më 17 qershor 2022  nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë  në bashkëpunim me Universitetin “Fan Noli” të Korçës, me kontributin shkencor hulumtues të dekanes së FSHSH Read More

Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore në Farmaci VII “Nano pharmaceutical Science Research and Pharmaceutical Care”

Në datën 9 Qershor 2022, u zhvillua “Konferenca Ndërkombëtare Shkencore në Farmaci VII” Kjo Konferencë u zhvillua në kuadër të vijueshmërisë së konferencave ndërkombëtare të zhvilluara nga Departamenti i Farmacisë. Këtë vit në konferencën tonë, bashkëpunëtorët tanë kanë qenë Universiteti i Read More

Zhvillohet workshop-i me temë “EU-Western Balkans Cooperation: Thinking of New Possibilities for Development”, si aktivitet përmbyllës në kuadër të modulit Jean Monnet, EUWEB, organizuar në “Albanian University”

Ditën e martë, datë 14.06.2022, në ambientet e “Albanian University” u organizua workshop-i me temë “EU-Western Balkans Cooperation: Thinking of New Possibilities for Development”, si aktivitet përmbyllës në kuadër të modulit Jean Monnet, EUWEB (EU-Western Balkans Cooperation on Justice and Home Affairs), Read More

Leksion i hapur me temë “Migracioni dhe Sfidat e BE” nga z. Marin Meksi, Diplomat, student i diplomuar në “Albanian University“ (Alumni)

Më datë 8 Qershor 2022, u zhvillua një leksion i hapur me temë “Migracioni dhe Sfidat e BE” nga  z. Marin Meksi, Diplomat, student i diplomuar në “Albanian University“ (Alumni).  Pjesëmarrës ishin studentë të Departamentit të Shkencave Juridike dhe Politiko-Administrative Read More

ASHSGJ certifikon studentët e programit të Shkencave Juridike në Bachelor dhe Master për kryerjen e praktikës teorike-profesionale e metodike në fushën e arkivistikës, sekretarisë gjyqësore dhe hetimore

“Albanian University” është i pari universitet në vend, që ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Arkivin Shtetëror të Sistemit Gjyqësor, përmes të cilës studentëve të programit të Shkencave Juridike në Bachelor dhe Master ju ofrua mundësia e zhvillimit të praktikës teorike Read More