Kalendari Akademik

KALENDARI AKADEMIK 2023-2024

Shënim: Në rastet kur festa zyrtare bie në ditët e pushimit javor, dita e hënë është ditë pushimi.

Datat e festave të Kurban Bajramit dhe Fiter Bajramit mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor.