Pjesëmarrje e “Albanian University” në “International Conference on Intelligence Based Transformations of Technology and Business Trends (ICITTB)”

“Albanian University”, në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me “Canadian Institute of Technology” (CIT), merr pjesë në “International Conference on Intelligence Based Transformations of Technology and Business Trends (ICITTB)”.

Në ceremoninë e hapjes ishin të pranishëm edhe Rektori Prof. Dr. Pavllo Kongo dhe Prof. Dr. Kaliopi Naska. Në drejtimin e Prof. Asoc. Genta Rexha u prezantuan dy punime nga stafi akademik i Departamentit të Inxhinierive i “Albanian University” të cilat shfaqën mjaft interes.

Aurela Zyberaj, Silva Ruçaj ‘Implementation of IDSS in Albanian businesses’

Dr. Besjana Mema, Monika Gjonaj ‘Impact of Covid-19 on business digitalization in Albania’