Thirrje për aplikim pë mobilitet të studentëve në Universitetin e Szegedit, Hungari, në kuadër të programit CEEPUS

Në kuadër të rrjetit CIII-BG-0722-10-2122 “Computer Aided Design of Automated Systems for Assembling” të programit CEEPUS (www.ceepus.info), pjesë e të cilit është Departamenti i Inxhinierive në “Albanian University”, studentët e këtij Departamenti janë të ftuar për të aplikuar për eskursion Read More

Dora Robotike

Pedagoget e Departamentit të Inxhinierive, Jozef Kola dhe Edvin Rustemi, gjate ketyre diteve kane qene të aktivizuar ne laboratoret e Departamentit të Mekatronikes të Universitetit të Prishtines, nen koordinimin dhe mbeshtetjen e prof. Arbnor Pajaziti, drejtues i ketij departamenti, në Read More

Kërkuesit shkencorë të” Albanian University” përfaqësojnë studiuesit shqiptarë në lëmin e farmaceutikës në Konferëncën Ndërkombëtare: “Trendet në Nanoteknologji”

Tri studiuese të Albanian University; zv. Rektorja  As.Prof.Dr. Aida Dama,  Dr.Kleva Shpati, përgjegjësja e Departamentit te Farmacisë si edhe  As.Prof. Dr Genta Rexha përgjegjësja e Departamentit të Inxhinjerive ishin pjesë e grupit studimor shqiptar pjesëmarrës në Konferëncën Ndërkombëtare kushtuar trendeve Read More

Albanian University pjesë e nismës së Agjensisë Kombëtare të Rinisë, Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe Youth Advisor Group:”Promovimi i shëndetit të mirë tek të rinjtë”

Fakulteti I Shkencave Mjekësore në Albanian University u bë pjesë e nismës “Promovimi I shëndetit të mirë tek të rinjtë”- një organizim I Agjensisë Kombëtare të Rinisë,  Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe Youth Advisor Group. Klejna Kasanaj, drejtore e AKR-së Read More