20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë!

“Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana International.

Ftojmë të gjithë pedagogët që brenda datës 02.04.2024 të paraqesin abstraktet e prezantimeve në adresën e emailit  

optime@albanianuniversity.edu.al

Ky njoftim është i vlefshëm jo vetëm për pedagogët e AU-së, por për të gjithë të interesuarit.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin!

Rektorati