Vënde Vakante – Viti akademik 2020-2021

Albanian University për vitin akademik 2019 – 2020, paraqet si më poshtë vendet vakante për plotësim të personelit akademik dhe kriteret që kandidatët duhet të plotësojnë   FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE   FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQERORE   FAKULTETI I SHKENCAVE Read More

Marrëveshje me Akademi Shkencore dhe Universitete Partnere

Akademia e Studimeve Albanoligjike Akademia e Shkencave të Shqipërisë Aalto University (Finlande) Altinbas University (Turqi) The Aristotle University of Thessaloniki, School of Dentistry (Greqi) Angek Kanchev University of Ruse, (Bullgari) Akademia e Biznesit Smilevski- Shkup Biruni University (Turqi) Canadian Institute Read More

Fakulteti i Shkencave Shoqërore

Departamenti i Shkencave Juridike dhe Politiko – Administrative Departamenti I Shkencave Juridike dhe Politiko-Administrative                           2022-2023  sem 1 Personel akademik me kohë të plotë Nr Emër  Mbiemër  Grada /titulli  1 Doriana  Pano Dr 2 Kaliopi Naska Prof. Dr 3 Blendi  Çali Read More