Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare “Decoding today implant dentistry: Surgical and prosthetic challenges”

Specializantët e Kirurgjisë Orale të Fakuktetit të Shkencave Mjekësore në Albanian University në bashkëpunim me Universitetin e Napolit Federico II dhe Shoqatës Ndërkombëtare “Modern Dentistry and Implantology” SENAME, nën kujdesin e dy Dekanëve të univeristeteve partenere, Prof. Asoc. Dr Erda Read More

20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë! “Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana Read More

RESILIENCE

    RESILIENCE është një infrastrukturë kërkimore unike, ndërdisiplinore dhe me fuqi stimuluese, për të gjitha Shkencat Fetare, duke ndërtuar një platformë me performancë të lartë, duke siguruar instrumenta në zhvillim dhe të dhëna për studiuesit nga të gjitha disiplinat Read More

Takim Informues me Bizneset 8 Tetor 2021

      Zhvillohen këtë të premte online nje takim për prezantimin e platformës GRADUA tek bizneset. Platforma GRADUA www.graduaproject.com/ është ndërtuar falë një projekti të Erasmus+ për ngritjen e kapaciteteve në universitetet shqiptare dhe ka për qëllim ngritjen e Read More

Java Informuese Gradua 21-25 Qershor

      Zhvillohen në javën 21-25 Qershor 2021, online në platformën Microsoft Teams takime informuese mbi projektin “Graduates Advancement and Development of University Capacities in Albania” (GRADUA) –“Avancimi i Diplomave dhe Zhvillimi i Kapaciteteve Universitare në Shqipëri”, projekt i Read More

Panairi Work and Study – Shtator 2020

      11 shtator 2020 Vazhdojnë interesimet e shumta në stendën e “Albanian University” në panairin Work & Study.Ju mirëpresim deri më datë 13 shtator pranë Pedonales, Tiranë!