Takim Informues me Bizneset 8 Tetor 2021

      Zhvillohen këtë të premte online nje takim për prezantimin e platformës GRADUA tek bizneset. Platforma GRADUA www.graduaproject.com/ është ndërtuar falë një projekti të Erasmus+ për ngritjen e kapaciteteve në universitetet shqiptare dhe ka për qëllim ngritjen e Read More

Java Informuese Gradua 21-25 Qershor

      Zhvillohen në javën 21-25 Qershor 2021, online në platformën Microsoft Teams takime informuese mbi projektin “Graduates Advancement and Development of University Capacities in Albania” (GRADUA) –“Avancimi i Diplomave dhe Zhvillimi i Kapaciteteve Universitare në Shqipëri”, projekt i Read More

Panairi Work and Study – Shtator 2020

      11 shtator 2020 Vazhdojnë interesimet e shumta në stendën e “Albanian University” në panairin Work & Study.Ju mirëpresim deri më datë 13 shtator pranë Pedonales, Tiranë!

Takim në kuadër të projektit GRADUA

Stafi i Albanian University, së bashku me disa studentë dhe alumni (të diplomuar të tij), kanë marrë pjesë në takimin e rradhës së zhvilluar në datat 22-24 tetor në ambientet e FSHMT, në kuadër të Projektit GRADUA. Albanian University është partner, së bashku Read More

“PROJEKTI GRADUA”🎓

Albanian University UFO është pjesë e Projektit Gradua, e cila ka si qëllim të krijojë bashkëpunime konkrete midis Universitetit dhe tregut të punës përmes krijiimit të një platforme të përbashket midis dy përfituesve për vlerësimin e të diplomuarve dhe sistemit arsimor, Read More