Takim Informues me Bizneset 8 Tetor 2021

 

 

 

Zhvillohen këtë të premte online nje takim për prezantimin e platformës GRADUA tek bizneset. Platforma GRADUA www.graduaproject.com/ është ndërtuar falë një projekti të Erasmus+ për ngritjen e kapaciteteve në universitetet shqiptare dhe ka për qëllim ngritjen e një ambjenti ku të diplomuarit dhe bizneset të jenë më pranë njëri-tjetrit, me prezencën e Universiteteve, të cilët do të certifikojnë njohuritë e studentëve të tyre.
“Albanian University” është 1 nga 9 universitetet shqiptare🇦🇱 pjesë e këtij projekti.