Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare “Decoding today implant dentistry: Surgical and prosthetic challenges”

Specializantët e Kirurgjisë Orale të Fakuktetit të Shkencave Mjekësore në Albanian University në bashkëpunim me Universitetin e Napolit Federico II dhe Shoqatës Ndërkombëtare “Modern Dentistry and Implantology” SENAME, nën kujdesin e dy Dekanëve të univeristeteve partenere, Prof. Asoc. Dr Erda Qorri dhe Prof. Dr. Gilberto Sammartino, Drejtueses së Departamentit të Stomatologjisë Dr. Xhini Rizaj morën pjesë në konferencën ndërkombëtare “Decoding today implant dentistry: Surgical and prosthetic challenges”.

Në këtë konferencë specializantët u premiuan falë prezantimit oral me temë “Multidisciplinary orthodontic and surgical treatment in patients with morpho-skeletal malformations”.

Suksese specializantëve dhe faleminderit që sollët çmimin në Albanian University!