Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare “Decoding today implant dentistry: Surgical and prosthetic challenges”

Specializantët e Kirurgjisë Orale të Fakuktetit të Shkencave Mjekësore në Albanian University në bashkëpunim me Universitetin e Napolit Federico II dhe Shoqatës Ndërkombëtare “Modern Dentistry and Implantology” SENAME, nën kujdesin e dy Dekanëve të univeristeteve partenere, Prof. Asoc. Dr Erda Read More

20 Vjetori i Themelimit te Albanian University

Të nderuar kolegë! “Albanian University” në kuadrin e kremtimeve për “20 vjetorin” e themelimit, organizon Konferencën Shkencore “Kontributi Akademik dhe Shkencor i Albanian University në 20 vjet histori” në datat 26 dhe 27 Prill 2024 në ambientet e Hotel Tirana Read More

Leksionin i hapur ‘’PËR GJUHË E PËR ATDHE’’ për studentët e Vitit  të  III-të Bachelor “Mësuesi për arsimin fillor”

Studentët e Vitit  të  III-të Bachelor “Mësuesi për arsimin fillor”në dt.7. 12. 2023 në  lëndën Politikat Arsimore, drejtuar nga Prof. as. dr. Albana Tahiri, organizuan një leksionin të hapur me karakter kërkimor,shkencor dhe  didaktik, me temë ‘’PËR GJUHË E PËR ATDHE’’   Leksioni u konceptua në formatin  e një minikonference shkencore dhe Read More