Njoftim Asistent Pedagog

Tiranë, më 28/02/2023 Albanian University NUIS J82025002B Vend Vakant Albanian University shpall 2 vende vakante për Asistent Pedagog pranë Klinikës Universitare “Çerçiz Mingomataj”. Kërkesat kryesore për pozicionin e punës janë: Të ketë diplomë Master i Shkencave. Specializim në Endodonti dhe Read More

Vënde Vakante tek Fakulteti i Shkencave Mjekësore

Albanian University NUIS J82025002B     Tiranë, më 6 Qershor 2023 Vende Vakante Viti akademik 2023-2024, semestri i parë Albanian University për vitin akademik 2023 – 2024, semestri i parë paraqet si më poshtë vëndet vakante për plotësim të personelit akademik Read More