Njoftim Asistent Pedagog

Tiranë, më 28/02/2023

Albanian University

NUIS J82025002B

Vend Vakant

Albanian University shpall 2 vende vakante për Asistent Pedagog pranë Klinikës Universitare “Çerçiz Mingomataj”.

Kërkesat kryesore për pozicionin e punës janë:

Të ketë diplomë Master i Shkencave.

Specializim në Endodonti dhe Periodontologji

Të ketë eksperiencë pune

Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.

Të ketë aftësi të mira për punën në grup.

 

Kandidatët duhet të sjellin CV dhe letër interesi brenda datës 15 mars 2023 në adresën e-mail: burimenjerezore@albanianuniversity.edu.al