Konferenca e VIII Ndërkombëtare Farmaceutike

Në 12 Maj zhvillohet Konferenca e VIII Ndërkombëtare Farmaceutike: “ASPEKTE TË SHUMËANSHËM TË KËRKIMIT SHKENCOR FARMACEUTIK DHE MJEKËSOR/ THE MULTIFACETED ASPECTS IN PHARMACEUTICAL AND MEDICAL  RESEARCH” “Albanian University”, Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Departamenti i Farmacisë organizon: Konferencën e VIII Ndërkombëtare Farmaceutike: “Aspekte Read More

Pjesëmarrja e “Albanian University” në Konferencën e VII-të Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të Shkencave Politike Juridike, Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës

Më 5 Maj 2023 “Albanian University” përfaqësohet me pjesëmarrje aktive në Konferencën e Shtatë Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të Shkencave Politike Juridike, Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës me titull: ” Shteti, Shoqëria dhe e Drejta: sfidat socio-ekonomike e politike dhe kushtet Read More

Panairi i Punës 2023!

Më datë 03.05.2023 u zhvillua Panairi i Punës në “Albanian University”.  Në hapjen e këtij Panairi na nderoi me prezencën e tij Rektori, Prof. Dr. Pavllo Kongo dhe Zv. Rektori për proçesin mësimor, Prof. Asoc. Dr. Aida Dama e cila Read More