Zhvillohet leksioni i hapur me temë “Menaxhimi i riskut të likujditetit në tregun bankar” nga Departamenti i Shkencave Ekonomike

Me studentët e financës, të Departamentit të Shkencave Ekonomike, u zhvillua leksioni i hapur me temë “Menaxhimi i riskut të likujditetit në tregun bankar” nga Znj. Eralda Korvafaj, i cili u ndoq me interes dhe u shoqërua me shumë pyetje e diskutime për situatën në tregun bankar shqiptar.