Leksion i hapur

Leksion i hapur me prof. Ass. Giovannina Albano Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me Universitetin e Salernos, programit ERASMUS+2017, në datën 25 shtator 2018, ora 11.00-13.00, në sallën e konferencave në Albanian University, Prof. Asoc. Giovannina Albano do të Read More

Kandidatët Fitues për Fazën e Dytë në Albanian University 2018-2019

Kandidatët Fitues për Fazën e Dytë në Albanian University 2018-2019 Fakulteti i Shkencave Mjekesore Farmaci Stomatologji Infermieri Fizioterapi Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Ekonomike Finance-Banke Menaxhim Biznesi Inxhinieri Elektrike Inxhinieri Eletronike Inxhinieri Kompjuterike Inxhinieri Mekatronike Teknologji Informacioni Arkitekture Dizajn Fakulteti Read More

Axhenda e trajnimit të stafit akademik

Axhenda e trajnimit të stafit akademik Viti akademik 2018-2019 Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë në bashkëpunim me Departamentin e Inxhinierive në Albanian University, organizon trajnimin e stafit akademik në datat 26 dhe 27 shtator 2018. Këto seanca trajnimi Read More

Vend vakant – Laborant Dentar.

Fakulteti i Shkencave Mjekësore ne “Albanian University” shpall nje vend vakant për Laborant Dentar. Të interesuarit duhet të kene kualifikim ne fushen perkatese, te kete experience pune mbi 6 vjet. Aplikimi behet prane Zyres se Burimeve Njerezore ose  e-mail: burimenjerezore@albanianuniversity.edu.al me Read More

Njoftim:

“Albanian University” vazhdon të pranojë aplikime për transferim edhe për datat 13 dhe 14 Shtator 2018! Ju mirëpresim!

Vende Vakante

Dekan i Fakultetit të Shkencave Shoqërore.                                                                           Tiranë, më 6 Shtator 2018 Vende Vakante Albanian University paraqet vende vakante për pozicion drejtues si më  poshtë: Dekan I Fakultetit të Shkencave Shoqërore. Kandidati duhet të përmbush kriteret  bazuar në Ligjin Read More

Njoftim i rëndësishëm!

Të gjithë maturantët e viteve të kaluara që nuk kanë mundur të plotësojnë formularin A1Z, kanë mundësinë e dytë për të konkuruar. Portali i Maturës Shtetërore do të jetë i hapur nga data 21 deri në datë 23 gusht, nga Read More