Një ekspozitë online me kartolina urimi nga studentët e Art Dizajn nën kurimin e pedagoges Kimete Tataveshi

Për here të pare studentët e Albanian University, dega Art Dizanj nën kurimin e pedagoges Kimete Tataveshi organizuan një ekspozitë online me kartolina urime që do të shërbejnë si shporta e urimeve të drejtuesve të Albanian University.

Kështu njohuritë teorike të marra në lëndën ART2/2 janë zbatuar mrekullisht në këtë ekspozitë modeste. në sfidë të pandemisë duke shprehur njëkohësht teknikat dhe konceptet sesi këta student perceptojnë departamentet e ndryshme.

Shumë urime për punën e shkëlqyer plot ide innovative!