Mbledhja Senatit Akademik, Albanian University

Senati Akademik i Albanian University se bashku me Bordin e Administrimit u mblodhën on line, nën drejtimin e Rektorit, Prof.Dr. Kaliopi Naska, për të bërë një bilanc të punës akademike të Albanian University për vitin 2020 dhe për të ndërtuar shinat e kësaj pune për vitin e ardhshëm me urimin dhe dëshirën për një vit më të shëndetshëm e më të suksesshëm.