Albanian University organizoi më datë 15 Maj “Live Webinar​​​” me temë: “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”.

 Zyra e Koordinimit  të  Kërkimit Shkencor dhe Botimeve Akademike dhe  Zyra e Marrëdhënieve Ndërkombëtare  organizuan  WEBINAR-in me temë:   “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”, me lektoren italiane të specializuar në  spektrin e  shëndetit mendor,  Prof. MANUELA  ZAMBIANCHI.  Leksioni u ndoq nga  lektorët  dhe studentët  e Departamentit të  Psikologjisë së Përgjithshme dhe Departamentit të Read More

Simpozium shkencor “At’ Gjergj Fishta figurë e shquar e veprimtarisë klerike, arsimore, politike, diplomatike dhe artistike që ka lënë gjurmë në historinë kombëtare.” organizuar nga “Albanian University” në kuadër të infrastrukturës kërkimore shkencore RESILIENCE

Në datën 16 maj 2024 në kuadër të zbatimit të projektit Evropian RESILIENCE u zhvillua në sallën e bibliotekës së AU-së Simpoziumi shkencor“At’ Gjergj Fishta figurë e shquar e veprimtarisë klerike, arsimore, politike, diplomatike dhe artistike, që ka lënë gjurmë Read More

Praktika Profesionale, viti pare “Inxhinieri Elektronike”

Praktika është një pjesë e rëndësishme për formimin profesional të studentëve të Albanian University. Studentët e vitit të pare, Master i Shkencave ne Inxhinieri Elektronike vizituan teatrin “Turbina” Tematika e kesaj vizite ishte “Akustika e aplikuar dhe teknika e ndriçimit“, Read More

Praktika Profesionale, viti dyte “Administrim Biznesi”

Praktika është një pjesë e rëndësishme për formimin profesional të studentëve të Albanian University. Studentët e vitit të dyte dega “Administrim Biznesi” vizituan kompanine Billa Albania Tematika e kesaj vizite ishte “Praktikat dhe Proceset e Menaxhimit te Burimeve Njerezore, Vleresimi i Read More

Konferenca Kombëtare II – “EDUKIMI FINANCIAR”

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare në bashkepunim me Albanian University organizuan për të dytin vit radhazi, Konferencën Kombëtare “Edukimi Financiar” në datën 23 maj 2019. Qëllimi kryesor i konferences ishte te siguronte një qasje akademike dhe profesionale dhe të nxiste diskutimin Read More

Ceremonia e Diplomimit 2018

    Ne amjentet e Pallatit te Kongreseve ne Tirane, ne oren 19.00, zhvillohet ceremonia e diplomimit te studenteve ne “Albanian University” ________________Këshilli Studentor i “Albanian University” Organizon: Mbrëmjen e Diplomimit Për të gjithë studentët e “Albanian University”.Vjen kurorëzimi i Read More

Ekspozita e VII_te Studentore

Departamenti i Arkitektures, diten e marte dt.19.06.2018, ora 11:00, organizon Ekspoziten e 7-te Studentore me punimet e studenteve BSc.Dizajn 2017-2018, ne ambientet e godines se Arkitektures dhe Inxhinierive, Rruga e “Kavajes”.    

Nuovi orizzonti in Farmacologia Generale e applicata

Departamenti i Farmacisë organizon leksionin e hapur me temë “Nuovi orizzonti in Farmacologia Generale e applicata” Dt. 21.Mars , ora 12.00- 15.00 , Salla 31 H, pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore, Rr. e Durrësit. I ftuar prof .Vincenzo Calderone.  

Ditët e Informimit të Maturantëve

Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë, organizon: “Ditët e informimit të maturantëve” ku të gjithë maturantët e gjimnazeve publike dhe private do të njihen me degët, programet e studimit dhe kriteret e IAL-ve publike dhe private. Ju mirëpresim pranë tendës së “Albanian Read More