Thirrje për konferencë studentore

Si pasojë e Marrëveshjes së Bashkëpunimit me Kolegjin Universitar “Wisdom”, Departamenti i Psikologjisë së Përgjithëshme, pranë “Albanian University”, ju fton të merrni pjesë në konferencën me temë: “PROBLEMET PSIKOLOGJIKE TEK TË RINJTË SI EDHE PERSPEKTIVA EKONOMIKE E TË RINJVE SHQIPTARË Read More

Urgjenca në bllokimin e rrugëve të frymëmarrjes në pediatri

“Klubi Studentor i Infermierisë” në bashkëpunim me “Departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapisë” & “Zyën e Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët”, organizon: Leksionin e hapur me temë: “Urgjenca në bllokimin e rrugëve të frymëmarrjes në pediatri” Të ftuar: Prof.Dr Pirro Prifti Read More

Java Arkivat e Hapura

Fakulteti i Shkencave Shoqërore pranë “Albanian University” në bashkëpunim me “Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave” organizon nga data 18 deri më 22 dhjetor “Javën e Arkivave të Hapura”. I. Gjatë Javës Arkivat e Hapura” mjediset e Drejtorisë së Përgjithëshme të Arkivave Read More

Digital Marketing

Ditën e enjte datë 14 dhjetor në orën 14:00, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, në rrugen e Kavajës, Salla 101, do te zhvillohet leksioni i hapur mbi “Digital Marketing” me eksperten e Swiss EP, znj. Aimee Holland. Read More

Motivimi dhe Suksesi

Departamenti i Psikologjisë së Përgjithëshme në bashkëpunim me Zyrën e Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët, organizon ditën e martë, datë 12.12.2017, ora 14.00 – 15.00, Salla 21 pranë godinës qendrore, leksionin e hapur me temë: “Motivimi dhe Suksesi” I ftuar: Read More