Urgjenca në bllokimin e rrugëve të frymëmarrjes në pediatri

“Klubi Studentor i Infermierisë” në bashkëpunim me “Departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapisë” & “Zyën e Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët”, organizon:

Leksionin e hapur me temë: “Urgjenca në bllokimin e rrugëve të frymëmarrjes në pediatri”

Të ftuar:

Prof.Dr Pirro Prifti

Dr. Mirela Bizhyti (Xhafa)

Leksioni zhvillohet më datë, 17 Janar 2018,  ora 15:00; Godina e ish-Gjykatës, Rruga e Durrësit, Tiranë

 

Posteri