Konferenca e I_rë Ndërkombëtare në “Shkencat Mjekësore Klinike dhe Kirurgjikale” 21 – 22 Prill 2017

Albanian University, Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Departamenti Infermierisë dhe Fizioterapisë në bashkëpunim me: Universitetin e L’Aquila-s Organizon: KONFERENCEN E PARË NDËRKOMBËTARE NË SHKENCAT MJEKESORE  KLINIKE DHE KIRURGJIKALE Tirana International Hotel, Salla “TEUTA” 21-22 Prill Ftojmë të gjithë profesionistët e shkencave Read More