Konferenca e I_rë Ndërkombëtare në “Shkencat Mjekësore Klinike dhe Kirurgjikale” 21 – 22 Prill 2017

Axhenda (1)

Albanian University, Fakulteti i Shkencave Mjekësore,

Departamenti Infermierisë dhe Fizioterapisë

në bashkëpunim me:

Universitetin e L’Aquila-s

Organizon:

KONFERENCEN E PARË NDËRKOMBËTARE NË SHKENCAT MJEKESORE  KLINIKE DHE KIRURGJIKALE

Tirana International Hotel, Salla “TEUTA”

21-22 Prill

Ftojmë të gjithë profesionistët e shkencave mjekësore, mjekë, infermierë etj, të interesuar  të marrin pjesë në këtë aktivitet.

Të interesuarit te kontaktojne  m.duli@albanianuniversity.edu.al  / Nr.tel 0696058925

Konferenca është akredituar  nga QKEV me 11 Kredite.

Pagesa për pjesëmarrësit është:

·         Mjekë     2000  lekë ,

·         Infermier 1000 lekë,

·         Sudentë   500 lekë (5 pikë)

Regjistrimi dhe pagesa bëhet datë 21 Prill ora 800-900 para fillimit të Konferencës , ose përpara kësaj date pranë recepsionit të Klinikës Universitare Stomatologjike të Albanian University, ora 900-1500 (Rr.Durrësit,Godina ish Gjykatës).

Faleminderit