Leksion i hapur: “Ndihma e parë e pacientit në arrest kardiak” – 12 Prill 2017

Ndihma e Pare e Pacientit ne arrestin kardiak

Zyra e Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët (Tutoriati & Mentorimi) në bashkëpunim me Klubin Studentor të Infermierisë së përgjithshme organizon leksionin e hapur me temë:
NDIHMA E PARË E PACIENTIT NË ARREST KARDIAK
I ftuar:
Prof. Dr Pirro Prifti
Përfaqësues të Klubit Studentor:
Elvi Sota
Rahime Potka
Irida Lazri
Data: 12 Prill 2017, ora 14.00, Salla 31, pranë godinës së Ish gjykatës.