Ceremonia e Diplomimit 2018

 

 

Ne amjentet e Pallatit te Kongreseve ne Tirane, ne oren 19.00,
zhvillohet ceremonia e diplomimit te studenteve ne “Albanian University”
________________Këshilli Studentor i “Albanian University” Organizon: Mbrëmjen e Diplomimit
Për të gjithë studentët e “Albanian University”.
Vjen kurorëzimi i gjithë këtyre viteve me
Mbrëmjen e Diplomimit.
Më datë 5 Korrik, ora 22:00 në ambientet e Mai Tai,
ftohen të gjithë studentet që janë diplomantë të marrin pjesë në këtë event të paharrueshëm!Mai Tai ju garanton se gjatë gjithë kohëzgjatjes së eventit, do të krijojë një atmosferë sa më festive për të kenaqur pjesëmarrësit duke :

– Përdorur teknologjinë e fundit audio-vizive (foni, ndriçimi, show, etj ).
– Venë në dispozicion ambientin e pishinës & Clubit të Mai Tai.

-Ju garantuar siguri për të gjithë pjesëmarrësit në event.

Mai Tai në bashkpunim me tillate.al ju mundëson realizimin e fotove gjatë gjthë eventit si edhe një video përmbledhëse të mbrëmjes.
Fotot dhe video do të përfshijnë momente të ndryshme nga :

– Mbërritja e pjesëmaresve në Mai Tai.

– Shampanjë në mberritjen e pjesëmarrëve.

– Ecja në tapetin e kuq dhe qëndrimin në banerin e Mbrëmjes së Diplomimit për foto.

– Darka me Katering ku përmban një sasi të bollshme asortimentesh për të gjithë pjesëmarrësit

– Party, pasi darka të ketë përfunduar Zhvendosemi në ambjentet e Clubit ku do filloj party deri ne oret e para të megjesit nen muziken e Abel Dj

Nxitoni rezervoni sa më shpejt tavolinen tuaj !!
Bileta Kushton 4000 Lekë.

Info/Rez ‭068 336 8848‬