Fakulteti i Shkencave Mjekesore , Departamenti i Farmacise , ne bashkepunim me Universitetin Federico II, Napoli, Universitetin e Pises, dhe Urdherin e Farmacisteve te Shqiperise , organizon me date 07 Maj 2021 , ora 09.00 Konferencen Nderkombetare Farmaceutike

Fakulteti i Shkencave Mjekesore , Departamenti i Farmacise , ne bashkepunim me Universitetin Federico II, Napoli, Universitetin e Pises, dhe Urdherin e Farmacisteve te Shqiperise , organizon me date 07 Maj 2021 , ora 09.00 Konferencen Nderkombetare Farmaceutike me teme Read More

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi midis “Albanian University” dhe “English Teaching and Training Center”

Sot në ambjentet e Albanian University u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit midis Albanian University përfaqësuar nga Rektori Prof.Dr. Kaliopi Naska dhe “English Teaching and Training Center” përfaqësuar nga drejtori i përgjithshëm Z.Manfred Mbella Mbome.Kjo marrëveshje synon të shtrijë bashkëpunimet në Read More

Leksione të hapur: 1.” Shakespeare in the 21st century: why isn’t Shakespeare dead yet?” 2. “Aventurat e Tom Sojerit”

Departamenti i Edukimit dhe Anglishtes i Albanian University, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit, organizoi online dy aktivitete mjaft interesante; nën drejtimin e pedagoges Dr.Esmeralda Strori dhe pjesëmarrjen e studentëve të programit Bachelor në “Mësuesi për Arsimin Fillor”, analizën Read More