Leksione të hapur: 1.” Shakespeare in the 21st century: why isn’t Shakespeare dead yet?” 2. “Aventurat e Tom Sojerit”

Departamenti i Edukimit dhe Anglishtes i Albanian University, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit, organizoi online dy aktivitete mjaft interesante; nën drejtimin e pedagoges Dr.Esmeralda Strori dhe pjesëmarrjen e studentëve të programit Bachelor në “Mësuesi për Arsimin Fillor”, analizën e veprës letrare “Aventurat e Tom Sojerit” nga Mark Tuein si edhe nën drejtimin e Dr. Elona Limaj me studentë dhe akademikë të programit Bachelor në Anglisht” leksionin e hapur:” Shakespeare in the 21st century:why isn’t Shakespeare dead yet?”
Studentët ishin pjesë aktive në të dy leksionet.