Hapet thirrja e parë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Federico II, Napoli

Hapet thirrja e parë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Federico II, Napoli për vitin akademik 2021– 2022, në kuadër të projektit Erasmus+ për programin e studimit i integruar Master i Shkencave në Farmaci, të Albanian University. Dokumentat Read More

Dora Robotike

Pedagoget e Departamentit të Inxhinierive, Jozef Kola dhe Edvin Rustemi, gjate ketyre diteve kane qene të aktivizuar ne laboratoret e Departamentit të Mekatronikes të Universitetit të Prishtines, nen koordinimin dhe mbeshtetjen e prof. Arbnor Pajaziti, drejtues i ketij departamenti, në Read More

“𝐓𝐞𝐤𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐣𝐢𝐚 𝐝𝐡𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐢𝐦𝐢: 𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐤𝐚 𝐧𝐠𝐚 𝐒𝐢𝐥𝐢𝐜𝐨𝐧 𝐕𝐚𝐥𝐥𝐞𝐲 𝐬𝐢 𝐧𝐣𝐞̈ 𝐦𝐮𝐧𝐝𝐞̈𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐞𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐧𝐞̈ 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞”

Në kuadër të Qendrës së Sipërmarrjes Inxhinierike dhe Teknologjike – Engineering & Tech Entrepreneurship Center (ETEC) në Albanian University, ishte sot i ftuar, Ori Hoxha, Themelues dhe Menaxher i Përgjithshëm, betaPlan, i cili tregoi eksperiencen e tij.

Albanian University rinovon Marrëveshjen Erasmus+ me Universitetin e Salernos, Itali

Albanian University rinovon për të tretën herë Marrëveshjen Erasmus+ me Universitetin e Salernos, Itali. Nga 2017 – 2020, u mundësua mobiliteti për 19 studentë t~ tanë nga Departamenti i Inxhinierive (12 studentë), Departamenti i Shkencave Juridike (4 studentë) dhe Departamenti Read More

Thirrje për mobilitet të stafit akademik dhe studentëve

“Albanian University”, Departamenti i Edukimit dhe Anglishtes, ka fituar një projekt mobiliteti në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit ndër-institucional me “Kirchliche Padagogische Hochschule” Wien/Krems, Austri, për mobilitetin e stafit akademik dhe studentëve, me një kohëzgjatje 3 vite akademike, nga 1.09.2020 Read More