Hapet thirrja e parë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Federico II, Napoli

Hapet thirrja e parë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Federico II, Napoli për vitin akademik 2021– 2022, në kuadër të projektit Erasmus+ për programin e studimit i integruar Master i Shkencave në Farmaci, të Albanian University. Dokumentat Read More

Takim në kuadër të projektit GRADUA

Stafi i Albanian University, së bashku me disa studentë dhe alumni (të diplomuar të tij), kanë marrë pjesë në takimin e rradhës së zhvilluar në datat 22-24 tetor në ambientet e FSHMT, në kuadër të Projektit GRADUA. Albanian University është partner, së bashku Read More

Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Pisa

Departamenti i Farmacisë – pjesë e Fakultetit të Shkencave Mjekësore në Albanian University hap thirrjen e parë për aplikime për  studentët e programit të integruar Master i Shkencave në ” Farmaci” në programin Erasmus + në bashkëpunim me Universitetin e Read More

Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos

Në kuadër të programit Erasmus+ me Universitetin e Salernos (http://web.unisa.it/international), hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh, për vitin akademik 2019 – 2020, për programet e studimit Bachelor në Inxhinieri Kompjuterike, Teknologji Informacioni dhe Inxhinieri Elektronike të Albanian University. Programi Read More