Albanian University organizon “Live Webinar”, me temë: “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”.

Zyra e Koordinimit të Kërkimit Shkencor dhe Botimeve Akademike dhe Zyra e Marrëdhënieve Ndërkombëtare organizojnë në bashkëpunim me Departamentin e Psikologjisë së Përgjithshme dhe Departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapisë WEBINAR-in me temë: “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”, me lektoren italiane të specializuar në fushën e shëndetit mendor, Prof. MANUELA ZAMBIANCHI, më datë 15 Maj, ora 13:00, Salla e Konferencave.