Thirrje për mobilitet UNISA

Hapet thirrja e dytë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos Hapet thirrja e dytë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos (http://web.unisa.it/international), për vitin akademik 2018 – 2019, semestri i dytë, në kuadër të projektit Read More

IT

LABORATORËT KOMPJUTERIKË DHE AKSESI NË SISTEMIN E KOMJUTERAVE Përveç sallës së studimit, që është e lirë për studentët, Albanian University ka Laboratorë të pajisur me teknologjinë më të fundit multimediale. Studentëve të të gjitha viteve, në çdo godinë të Universitetit, Read More