Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore për pjesëmarrje në fazën e dytë në; “Projektin e Digjitalizimit të Iventarëve të Fondeve të Arkivave Vendore të viteve 1945 – 1968 të ish-Komiteteve Ekzekutive”,  dhe çelja e fazës Read More

Fakulteti i Shkencave Shoqërore

Departamenti i Shkencave Juridike dhe Politiko – Administrative Departamenti I Shkencave Juridike dhe Politiko-Administrative                           2022-2023  sem 1 Personel akademik me kohë të plotë Nr Emër  Mbiemër  Grada /titulli  1 Doriana  Pano Dr 2 Kaliopi Naska Prof. Dr 3 Blendi  Çali Read More