Ufo web - broshura image (1)

Broshura

Njihu me programet e studimit në tre fakultetet tona, atë të Shkencave Mjekësore, Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, Shkencave Shoqërore. Informohu më shumë rreth kohëzgjatjes së studimeve dhe tarifave për secilën prej tyre.

Ufo web - MASR image (1)

VKM & Udhëzime të MASR

Vendim nr. 436, datë 3.6.2020 për përcaktimin e kriterit të notës mesatare për pranimin e kandidatëve në programet e studimeve të ciklit të parë dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë ose transferimin e ...

Ufo web - njoftime image (1)

Vende Vakante

Albanian University për vitin akademik 2023 – 2024, semestri i parë paraqet si më poshtëvendet vakante për plotësim të personelit akademik: Fakulteti i Shkencave Mjekësore shpall 28 vende vakante Fakulteti i Shkencave Shoqërore shpall ...

Ufo web - IQA image (1)

Sigurimi i Cilësisë

Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë planifikon dhe organizon vlerësimin e brendshëm të cilësisë: të programeve të studimit, dhe vlerësimit të brendshëm të institucionit. FUNKSIONET NJSBC për çdo vlerësim që organizon, nge Grupin e ...

Arkiv, Njoftime

Simpozium shkencor “At’ Gjergj Fishta figurë e shquar e veprimtarisë klerike, arsimore, politike, diplomatike dhe artistike që ka lënë gjurmë në historinë kombëtare.” organizuar nga “Albanian University” në kuadër të infrastrukturës kërkimore shkencore RESILIENCE

Në datën 16 maj 2024 në kuadër të zbatimit të projektit Evropian RESILIENCE u zhvillua në sallën e bibliotekës së AU-së Simpoziumi shkencor“At’ Gjergj Fishta figurë e shquar e veprimtarisë klerike, arsimore, politike, diplomatike dhe artistike, që ka lënë gjurmë në historinë kombëtare.” organizuar nga “Albanian University” në kuadër të…

Read More »
Evente, Njoftime

Albanian University organizon “Live Webinar”, me temë: “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”.

Zyra e Koordinimit të Kërkimit Shkencor dhe Botimeve Akademike dhe Zyra e Marrëdhënieve Ndërkombëtare organizojnë në bashkëpunim me Departamentin e Psikologjisë së Përgjithshme dhe Departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapisë WEBINAR-in me temë: “PROMOTING HEALTH ACROSS LIFESPAN”, me lektoren italiane të specializuar në fushën e shëndetit mendor, Prof. MANUELA ZAMBIANCHI, më…

Read More »
Evente, Njoftime

Panairi i Punës 2024 në Albanian Univeristy

Më datë 08.05.2024 u zhvillua Panairi i Punës në “Albanian University”, organizuar nga “Zyra e Karrierës dhe Alumnit”. Në hapjen e këtij Panairi na nderoi me prezencën e tij Rektori, Prof. Dr. Pavllo Kongo dhe Dekanët e 3 Fakulteteve të “Albanian University”. Rektori Prof. Dr. Pavllo Kongo mbajti një fjalim përshëndetës,…

Read More »
Njoftime

20 vite Albanian University!

Në një atmosferë të ngrohtë mes miqsh, të ftuarish, stafit akademik, studentëve e bashkëpunëtorësh të huaj e shqiptarët ndër vite, “Albanian University” ka festuar 20 vjetorin e themelimit. Një nga universitetet e para private në vend, nis kështu një dekadë të re transformimesh dhe risish, duke u mbështetur në themelet…

Read More »

Na Kontaktoni

Adresa

Bulevardi Zogu i Parë

Telefononi

+355 42 271601

Dërgoni email

info@albanianuniversity.edu.al