Dita Informuese për thirrjen AKKSHI për aplikime të përbashkëta kërkimore, tekniko – shkencore, mes Shqipërisë dhe Kosovës

“Albanian University” mbështet stafin akademik në aplikimet e përbashkëta kërkimore, tekniko – shkencore, mes Shqipërisë dhe Kosovës. Zyra e Koordinimit të Kërkimit Shkencor dhe Botimeve Akademike pranë “Albanian University” zhvilloi Ditën Informuese për thirrjen për aplikime të përbashkëta kërkimore, tekniko Read More

Hapet viti i tretë i praktikës mësimore për studentët e Albanian University, në zbatim të projektit për digjitalizimin e inventarëve të fondeve të arkivave mes Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe Albanian University

“Albanian University” nën kujdesin e Prof. Dr. Kaliopi Naska dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Arkivave Prof. Asoc. Dr. Ardit Bido, organizuan hapjen e vitit të tretë, të vijushmërisë së projektit “Digjitalizimi i mjeteve të informimit të DPA”. Në ceremoninë hapëse në datën 15 mars morrën pjesë Drejtori i Read More