Konferenca e 13-të Studentore Stomatollogjike

Departamenti i Stomatologjisë Organizon Konferencën 13- të Studentore Stomatologjike me temë: “Interdisciplinary Approaches in Dentistry. Trends and Possibilities” Datë 20 Mars 2019,    Salla e Konferencave,    Godina: ish-Estrada

GRADUA

Avancimi i të diplomuarve dhe zhvillimi i kapaciteteve të universiteteve në Shqipëri (GRADUA) Projekti do të shoqërojë dhe mbështesë kryesisht universitetet shqiptare në ndërlidhjen me nevojat e shoqërisë me një fokus të veçantë në qëndrueshmërinë, ndërtimin e kapaciteteve dhe ndarjen Read More

Specializime

SPECIALIZIM AFATGJATË NË KIRURGJI ORALE   Programi i specializimeve në Kirurgji Orale i organizuar nga Fakulteti i Shkencave Mjekësore pranë Albanian University i përket ciklit të tretë të studimeve në Shqipëri në përputhje me Kornizën Shtetërore të Kualifikimeve dhe ka Read More

Thirrje për mobilitet UNISA

Hapet thirrja e dytë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos Hapet thirrja e dytë për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos (http://web.unisa.it/international), për vitin akademik 2018 – 2019, semestri i dytë, në kuadër të projektit Read More