U përmbyll me sukses Konferenca Ndërkombëtare e Departamentit të Infermieri-Fizioterapisë në “Albanian University” me temë: “Shëndet Publik dhe Epidemiologj. Kërkimi Shkencor në kushtet e pandemisë së Covid-19”

Përgjatë 2 sesioneve me panele drejtuese të përbërë nga figura prestigjioze të “Albanian University” si rektorja e universitetit, Prof.Dr. Kaliopi Naska, Zv/Rektori i që mbulon Kërkimin Shkencor dhe Botimet Akademike, Akad.Emeritus.Prof. Dr. Anesti Kondili, Dekan i Fakultetit të Shkencave Mjekësore, Read More

Në datat 29 dhe 30 prill në ambjentet e Albanian University u hapën punimet e Konferencës së 17-të Ndërkombëtare Shkencore të Stomatologjisë një organizim i Fakultetit të Shkencave Mjekësore dhe Departamentit të Stomatologjisë

Në datat 29 dhe 30 prill në ambjentet e Albanian University u hapën punimet e Konferencës së 17-të Ndërkombëtare Shkencore të Stomatologjisë një organizim i Fakultetit të Shkencave Mjekësore dhe Departamentit të Stomatologjisë.Konferenca e akredituar me 12 kredite me temë:” Read More