Leksion i hapur: “Roli i Zyrës Shqiptare për të Drejtat e Autorit në Republikën e Shqipërisë në Zbatimin e Legjislacionit Përkatës” – 13 Prill 2017

Departamenti i Shkencave Juridike & Zyra e Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët (Tutoriati & Mentorimi) në bashkëpunim me Zyrën Shqiptare për të Drejtat e Autorit (ZSHDA) Organizon: Ditën e enjte, datë 13 Prill 2017, në mjediset e “Albanian University” godina qëndrore, salla 24, Read More