Takimi COST Action, Fit4Nano WG3 Meeting në Albanian University

Në kuadër të ndërkombëtarizimit dhe avancimit shkencor të Albanian University, Zyra e Koordinimit të Kërkimit Shkencor, Departamenti i Inxhinierive në bashkëpunim me COST Action CA19140, organizojnë në datën 29 Shtator 2023, salla 101, godina Rr. Kavajës takimin COST Fit4Nano, një nga rrjetet më të rëndësishme shkencore të nanoteknologjisë europiane.

Takimi do te përqendrohet në aplikimin e teknologjive FIB (Focused Ion Beam in nanotechnology) në shkencat e jetës. Informacion te metejshem gjendet në faqen zyrtare të COST:  https://events.hifis.net/event/949/.
Regjistrimi është i nevojshëm në linkun i mëposhtëm:

https://hzdr-de.zoom-x.de/meeting/register/u5Uuf-qpqjMqGNArLH-9yna3IHy5CFWqs7pP .

Ju lutem të informoni paraprakisht pjesëmarrjen tuaj ne adresat:

d.xhafaj@albanianuniversity.edu.al  dhe  g.rexha@albanianuniversity.edu.al