Studentët e Art Dizajn marrin pjesë në aktivitetin e Filmit Italian organizuar nga Instituti Italian i Kulturës

Studentët e “Albanian University”, të Departamentit të Art Dizajn, në drejtimin e Prof. Shpend Bengu, frekuentuan me interes aktivitetin e Filmit Italian organizuar nga Instituti Italian i Kulturës. Shumë interesant ishte takimi dhe bashkëbisedimi i studentëve me Roland Sekjon, regjizor dhe specialist i arkivave në Institutin Luce dhe me Luca Bigazzi, një ndër drejtorët e fotografisë më të famshëm në Itali dhe në botë.

Fotografitë nga Ilir Butka