Prof. Asoc. Bergin Gjonaj prezanton inovacionin e tij prane “Javës Evropiane së Shpikësve”

Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor  i “Albanian University” Prof. Asoc. Bergin Gjonaj prezanton inovacionin e tij prane “Javës Evropiane së Shpikësve”, me eventin “Shpikjet e qëndrueshme për një botë më të mire”, mbështetur nga Qeveria Gjermane nëpërmejt GIZ ProSEED, Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë.
 
Ky aktivitet jo vetëm që mblodhi sëbashku përfaqësues nga qeveria, akademia dhe sektori privat, por edhe e vuri Shqipërinë në hartën e veprimtarive të të gjitha këtyre nismave evropiane!