LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMET MASTER

Nr. Programi i studimit Emër Mbiemër
1 MSc. Menaxhim Bankar Manuela Kulla
2 MSc. Menaxhim Bankar Katerina Bardhi
3 MSc. Menaxhim Bankar Iris  Azizolli
4 MSc. Menaxhim Bankar Manjola Prendi
5 MSc. Menaxhim Bankar Dritan Ramaj
6 MSc. Menaxhim Bankar Armanda  Prela
7 MSc. Menaxhim Bankar Blerta Malaj
8 MSc. Menaxhim Bankar Klea Sinani
9 MSc. Menaxhim Bankar Albion Durra
10 MSc. Menaxhim Bankar Albano Kuraj
11 MSc. Menaxhim Bankar Xhuliano Mullaj
12 MSc. Menaxhim Bankar Donald Ademi
13 MSc. Menaxhim Bankar Klevisa Neli
14 MSc. Menaxhim Bankar Bruno Lloshi
15 MSc. Menaxhim Bankar Danjela Domi
16 MSc. Menaxhim Bankar Tea Mançellari
17 MSC Administrim Biznesi Eljana Nika
18 MSC Administrim Biznesi Mikel Brahilika
19 MSC Administrim Biznesi Ani Gjuzi
20 MSC Administrim Biznesi Eliana Kelolli
21 MSC Administrim Biznesi Edison Tunaj
22 MSC Administrim Biznesi Treisi Dhefto
23 MSC Administrim Biznesi Mateo Papa
24 MSC Administrim Biznesi Valter Licaj
25 MSC Administrim Biznesi Alesia Muca
26 MSC Administrim Biznesi Najada Suli
27 MSC Administrim Biznesi Ares Keça
28 MSC Administrim Biznesi Francesko Tuda
29 MSC Administrim Biznesi Aleandro Zeneli
30 MSC Administrim Biznesi Laureta Mukaj
31 MSC Administrim Biznesi Eduart Minga
32 MSC Administrim Biznesi Ornela Dollanni
33 MSC Administrim Biznesi Erisa Kadillari
34 MSC Administrim Biznesi Majlinda Elezaj
35 MSC Administrim Biznesi Tefta Kokunja
36 MSC Administrim Biznesi Xhuana Lami
37 MSC Administrim Biznesi Sidorela  Canaku
38 Menaxhim Bankar dhe Financiar Arlinda Bilani
39 Menaxhim Bankar dhe Financiar Besjana Papa
40 Menaxhim Bankar dhe Financiar Bulkeda Islambeja
41 Menaxhim Bankar dhe Financiar Elis Prenga
42 Menaxhim Bankar dhe Financiar Estela Metko
43 Menaxhim Bankar dhe Financiar Fjoralda Ceca
44 Menaxhim Bankar dhe Financiar Fjorentina Hyskaj
45 Menaxhim Bankar dhe Financiar Flavia Grifsha
46 Menaxhim Bankar dhe Financiar Griselda Hoxha
47 Menaxhim Bankar dhe Financiar Lutfi Hysa
48 Menaxhim Bankar dhe Financiar Rozalina Xhardo
49 Menaxhim Bankar dhe Financiar Yljan Ajazi
50 Menaxhim Bankar dhe Financiar Denis Gurguri
51 MP Administrim Biznesi Mitat Malushaj
52 MP Administrim Biznesi Armela Nuredin
53 MP Administrim Biznesi Kreshnik Krasniqi
54 MP Administrim Biznesi Klodela Kolaj
55 MP Administrim Biznesi Klevis Bregu
56 MP Administrim Biznesi Freskina Lezo
57 MP Administrim Biznesi Kontila Kore
58 MP Administrim Biznesi Megi Hasani
59 MP Administrim Biznesi Erion Kapinova
60 Interior Dizajn Luis Zhegu
61 Interior Dizajn Leonida Rina
62 Interior Dizajn Raisa Myrtolli
63 Interior Dizajn Artenisa  Diva
64 Interior Dizajn Kasandra Tonas
65 Interior Dizajn Ester Maçi
66 Interior Dizajn Fisnike Moni
67 Interior Dizajn Haqif Moni
68 MP “Sisteme të Energjisë” Alban Myrtaj
69 MP “Sisteme të Energjisë” Aldo Murati
70 MP “Sisteme të Energjisë” Andiol Llangozi
71 MP “Sisteme të Energjisë” Antonio  Latifaj
72 MP “Sisteme të Energjisë” Elvis Laçej
73 MP “Sisteme të Energjisë” Erjon Iseberi
74 MP “Sisteme të Energjisë” Erjon Shahu
75 MP “Sisteme të Energjisë” Ernit Mjeshtri
76 MP “Sisteme të Energjisë” Ervis Shehu
77 MP “Sisteme të Energjisë” Fjorelo Shahaj 
78 MP “Sisteme të Energjisë” Gerald Koloneci
79 MP “Sisteme të Energjisë” Gledis Hetoja
80 MP “Sisteme të Energjisë” Jurgen Shametaj
81 MP “Sisteme të Energjisë” Kevin Cjapi
82 MP “Sisteme të Energjisë” Kleant  Shoraj
83 MP “Sisteme të Energjisë” Nikita Allku
84 MP “Sisteme të Energjisë” Ogert Lesha
85 MP “Sisteme të Energjisë” Romario Lucaj
86 MP “Sisteme të Energjisë” Sandiliano Sariu
87 MP “Sisteme të Energjisë” Saniel Zykaj
88 MP “Sisteme të Energjisë” Xhuljana Metaj
89 MP “Sisteme të Energjisë” Xhuljo Talo
90 MP “Sisteme të Energjisë” Rigert Tuçi
91 MP “Sisteme të Energjisë” Laert Shllaku
92 Teknologji Informacioni Serald Sheta
93 Teknologji Informacioni Sajdi Aliu
94 Teknologji Informacioni Ornela Shkoza
95 Teknologji Informacioni Deis Kocollari
96 Teknologji Informacioni Briken Pjetri
97 Teknologji Informacioni Nikol Bracellari
98 Teknologji Informacioni Gabrrjel Gjoni
99 Teknologji Informacioni Erald Lika
100 Teknologji Informacioni Klesta Aliko
101 Teknologji Informacioni Olsi  Mema
102 Teknologji Informacioni Endri Alku
103 Teknologji Informacioni Kris Shabani
104 Teknologji Informacioni Redion  Brace
105 Teknologji Informacioni Eglison Stafa
106 Teknologji Informacioni Flori Kallashi
107 Teknologji Informacioni Megi Kushta
108 Inxhinieri Elektronike Ledio Arifi
109 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Hasan Gjini
110 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Xhesilio Gjolena
111 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Klajdi Gjeka
112 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Klejdis Gjocaj
113 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Haksoneld Alliaj
114 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Enbi Allmuca
115 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Endri Begaj
116 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Ariston Vasilaj
117 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Mustafa Shehu
118 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Klenti Ajazi
119 MSc. “Inxhinieri Elektronike” flogert Kuçuku
120 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Andi Ponde
121 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Kevin Dukati
122 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Albi Karanxha
123 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Gledis Adilaj
124 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Erolt Laci
125 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Andi Hado
126 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Hidajet Elezi
127 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Kevi Braho
128 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Denis Ahmeti
129 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Egzon Kovaçi
130 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Serena Meçaj
131 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Musa Hoxha
132 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Arbri Hoxha
133 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Denis Selamaj
134 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Xholino Hasa
135 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Saimir Buzi
136 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Florjon Xhani
137 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Jorgen Drapi
138 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Shkelzen  Selamaj
139 MSc. “Inxhinieri Elektronike” Jozef Kola
140 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Kristina Dilo
141 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Eriselda Dedenika
142 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Erkida  Isufi
143 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Florian Carkanji
144 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Erika Bregu
145 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Sara Tomcini
146 Adm Publik “Pol Pub dhe Qeversije” Jorida Bami
147 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Sindi  Musaj
148 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Irma Lila
149 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Xhensila  Ahmetaj
150 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Marineo Çoku
151 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Muharrem  Malaj
152 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Leonora Sulollari
153 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Brunilda Pulake
154 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Fatjon Kallaku
155 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Almarina Ahmeti
156 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Amarilda  Sejdini
157 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Edison Collaku
158 MP Qeverisje dhe Administrim Publik Noida Perdeda
159 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Desada Susaj
160 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Geri Gega
161 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Juliana Serraj
162 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Enxhi Basha
163 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Vilma  Markaj
164 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Ada Pasmaciu
165 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Kristina Sagja
166 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Martin  Plaku
167 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Adriana Ndoci
168 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Redjal Skenderaj
169 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Rigela  Selimaj
170 MSc. Shkenca Juridike “E drejtë penale” Bora Xhediku
171 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Amarildo Tafa
172 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Erigerta Hebibasi
173 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Matilda  Malocaj
174 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Geri Dalipaj
175 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Erjon  Nano
176 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Verjana Agari
177 MSc. Shkenc Juridike me profil “E Dr. Publike dhe Administrative” Vojsava Perjaku
178 MSc. Shkenca Juridike me profil “E Dr. Private” Sara Karaj
179 MSc. Shkenca Juridike me profil “E Dr. Private” Eneida Davidhi
180 MSc. Shkenca Juridike me profil “E Dr. Private” Armando Memushi
181 MP. “Shkenca Penale” Redjal Skenderaj
182 MP. “Shkenca Penale” Bora Xhediku
183 MP. “E drejte Private” Gentjan  Fani
184  MSc “Psikologji Klinike” Etleva Gjergji
185  MSc “Psikologji Klinike” Ferdinando Murrizi
186  MSc “Psikologji Klinike” Luegi Topalli
187  MSc “Psikologji Klinike” Keida Çeli
188  MSc “Psikologji Klinike” Albana Stojani
189  MSc “Psikologji Klinike” Rei Spaholli
190  MSc “Psikologji Klinike” Kaltra Hoxhaj
191  MSc “Psikologji Klinike” Farie Toromani
192  MSc “Psikologji Klinike” Jonida Braca 
193  MSc “Psikologji Klinike” Dafina Doma
194  MSc “Psikologji Klinike” Armela Dodaj
195 MSC Psikologji Klinike Bejaze Muhametaj
196 MSC Psikologji Klinike Sara Rizaj
197 MP “Psikologji Shkollore” Donald Gjoka
198 MP “Psikologji Shkollore” Safete Salillari
199 MP “Psikologji Shkollore” Arjana Zhurzhi
200 MP “Psikologji Shkollore” Leanda lleshi
201 MP “Psikologji Shkollore” Stelina Sefa
202 MP “Psikologji Shkollore” Refije Bego
203 MP “Psikologji Shkollore” Ambra Tavarini
204 MP “Psikologji Shkollore” Ersada Tukaj
205 MP “Psikologji Shkollore” Adriana Arapi
206 MP “Psikologji Shkollore” Katerina Tatoshi
207 MP “Psikologji Shkollore” Ilda Hysko
208 MP “Psikologji Shkollore” Eriona Murrizi
209 MP “Psikologji Shkollore” Erjona  Gjeci
210 MP “Psikologji Shkollore” Okeda Osmani
211 MP “Psikologji Shkollore” Vangjela Thomai
212 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Vera Carciu
213 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Megi Alliu
214 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Florinda  Beci
215 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Talensa Nelo
216 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Elvira Tahiraj
217 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Ersilda Dervishi
218 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Alma Kadriaj
219 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Erjalda Zajaku
220 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Ambra Salaj
221 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Xhesika Lazri
222 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Marsela Hasa
223 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Sidorela Muneka
224 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Albana Qeti
225 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Orjana Hadroj
226 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Ornela Hoxha
227 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Laurena Sula
228 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Sajmira  Hasani
229 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Xhesika Pepaj
230 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Alketa Hoxha
231 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Armela Hasmujaj
232 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Renalda Balaj
233 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Marinela Datja
234 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Denisa Saliasi
235 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Evisa Petani
236 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Liljana Nasufi
237 MP Pedagogji “Mësuesi në Arsimin Fillor” Xhiljona Zhupa
238 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Greta Muca
239 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Rajmonda Prendaj
240 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Teola Lepuri
241 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Enada Daci
242 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Alma  Ismaili 
243 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Brixhilda Xhepa
244 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Ardita Uka
245 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Tereze  Muceku
246 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Juleda Civeja
247 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Edvin Cela
248 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Xhevahire Reçi
249 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Blerta Kajolli
250 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Marseka Goga
251 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Arkejsa Isufaj
252 MP Pedagogji “Menaxhim Arsimi” Elona Hysenshahaj
253 MP “Terapi Manuale” Blendi Latifi
254 MP “Terapi Manuale” Kimberli Shehu
255 MP “Terapi Manuale” Hermes Rizvanolli
256 MP “Terapi Manuale” Dhimitra Hoxha
257 MP “Terapi Manuale” Eriselda Bali
258 MP “Terapi Manuale” Malsore Hoxhaj
259 MP “Terapi Manuale” Donald Kotollaku
260 MP “Terapi Manuale” Arijeta Bekteshi
261 MP “Terapi Manuale” Merita Galushi
262 MP “Terapi Manuale” Xhorxhina Dragoj
263 MP “Terapi Manuale” Eralda Zemanaj
264 MP “Terapi Manuale” Arben Bytyqi
265 MP “Terapi Manuale” Eleni Sheperi
266 MP “Terapi Manuale” Kalem Picari
267 MP “Terapi Manuale” Lucjan Palla
268 MP “Terapi Manuale” Bleona Muca
269 MP “Terapi Manuale” Driven Lila
270 MP “Terapi Manuale” Eri Xharra
271 MP “Terapi Manuale” Trimor Gashi
272 MP “Terapi Manuale” Sadullah Hasani
273 MP “Terapi Manuale” Endrit Shtylla
274 MP “Terapi Manuale” Enis Ajdini
275 MP “Terapi Manuale” Greis Toro
276 MP “Terapi Manuale” Eni Tafa
277 MP “Terapi Manuale” Joana Billa
278 MP “Terapi Manuale” Ilda Çera
279 MP “Terapi Manuale” Geris Sinani
280 MP “Infermieri Kirurgjikale” Aldo Lici
281 MP “Infermieri Kirurgjikale” Alesia Xhepa
282 MP “Infermieri Kirurgjikale” Alesia Myftari
283 MP “Infermieri Kirurgjikale” Ana Myftari
284 MP “Infermieri Kirurgjikale” Andrea Bidoshi
285 MP “Infermieri Kirurgjikale” Anjesa kurti
286 MP “Infermieri Kirurgjikale” Anxhela Kapxhiu
287 MP “Infermieri Kirurgjikale” Anxhela Rama
288 MP “Infermieri Kirurgjikale” Arelda Shkurti
289 MP “Infermieri Kirurgjikale” Arsida Hasmujaj
290 MP “Infermieri Kirurgjikale” Arta Tahiraj
291 MP “Infermieri Kirurgjikale” Barbiana Rryçi
292 MP “Infermieri Kirurgjikale” Blerta Brahimasi
293 MP “Infermieri Kirurgjikale” Denis Zela
294 MP “Infermieri Kirurgjikale” Derjana Hysa
295 MP “Infermieri Kirurgjikale” Dritan Bushi
296 MP “Infermieri Kirurgjikale” Edlira Vodo
297 MP “Infermieri Kirurgjikale” Edlira Mehmeti
298 MP “Infermieri Kirurgjikale” Emanuel  Mataj
299 MP “Infermieri Kirurgjikale” Emelda Dervishi
300 MP “Infermieri Kirurgjikale” Endri Aliu
301 MP “Infermieri Kirurgjikale” Eneda Firi
302 MP “Infermieri Kirurgjikale” Eneida Qafleshi Uka
303 MP “Infermieri Kirurgjikale” Enida  Bisku
304 MP “Infermieri Kirurgjikale” Erald Ferko
305 MP “Infermieri Kirurgjikale” Erisa Dapi
306 MP “Infermieri Kirurgjikale” Erona  Xhaferri
307 MP “Infermieri Kirurgjikale” Ersiana Sinani
308 MP “Infermieri Kirurgjikale” Evisa Mici
309 MP “Infermieri Kirurgjikale” Fatime Istrefi
310 MP “Infermieri Kirurgjikale” Fatjon Sina
311 MP “Infermieri Kirurgjikale” Flogert Muca
312 MP “Infermieri Kirurgjikale” Franceska Arapi
313 MP “Infermieri Kirurgjikale” Franko Leskaj
314 MP “Infermieri Kirurgjikale” Franko  Çerri
315 MP “Infermieri Kirurgjikale” Gentjana Grori
316 MP “Infermieri Kirurgjikale” Gerta Xhufkollari
317 MP “Infermieri Kirurgjikale” Gesara Lena
318 MP “Infermieri Kirurgjikale” Gilda Dikaj
319 MP “Infermieri Kirurgjikale” Grasielda Trashi
320 MP “Infermieri Kirurgjikale” Griselda Selenica
321 MP “Infermieri Kirurgjikale” Grisilda Ponari
322 MP “Infermieri Kirurgjikale” Imelda Kajolli
323 MP “Infermieri Kirurgjikale” Inelda Sula
324 MP “Infermieri Kirurgjikale” Izaura Çemeri
325 MP “Infermieri Kirurgjikale” Joana Menkaj
326 MP “Infermieri Kirurgjikale” Jolanda Sina
327 MP “Infermieri Kirurgjikale” Kejsi Liko
328 MP “Infermieri Kirurgjikale” Klaudia Marku
329 MP “Infermieri Kirurgjikale” Klea Alizoti
330 MP “Infermieri Kirurgjikale” Kristina Basho
331 MP “Infermieri Kirurgjikale” Liridona Menaj
332 MP “Infermieri Kirurgjikale” Marseda Berberi
333 MP “Infermieri Kirurgjikale” Marsela Ruci
334 MP “Infermieri Kirurgjikale” Megi  Qefalia
335 MP “Infermieri Kirurgjikale” Megi Muska
336 MP “Infermieri Kirurgjikale” Megi Çenja
337 MP “Infermieri Kirurgjikale” Melina Mullahi
338 MP “Infermieri Kirurgjikale” Melisa Aliaj
339 MP “Infermieri Kirurgjikale” Migena Basha
340 MP “Infermieri Kirurgjikale” Myftari Tali
341 MP “Infermieri Kirurgjikale” Sanije Xheleshi
342 MP “Infermieri Kirurgjikale” Shefit Dedej
343 MP “Infermieri Kirurgjikale” Vanesa Hoxhallari
344 MP “Infermieri Kirurgjikale” Vjollca Gjyla
345 MP “Infermieri Kirurgjikale” Zeliha Kasaj
346 MP “Infermieri Kirurgjikale” Remisa Agolli
347 MP “Infermieri Kirurgjikale” Sabjan Muzhaqi
348 MP “Infermieri Kirurgjikale” Anisa  Gjoka
349 MP “Infermieri Kirurgjikale” Enes Dura
350 MP “Infermieri Kirurgjikale” Xhejsi Pançi
351 MP “Infermieri Kirurgjikale” Flutura Latifaj
352 MP “Infermieri Kirurgjikale” Liri Metohu