Leksion i hapur: “Shekullarizimi përmes mediave on – line në Shqipëri dhe Kosovë”

Departamenti i Shkencave Politiko – Administrative në bashkëpunim me Zyrën e Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët, organizon për studentët më datë 31.10.2018, ora 12.00 – 13.00,  Godina Qëndrore, Blv. Zogu I_rë,  Salla nr. 24, leksionin e hapur me temë: “Shekullarizimi përmes mediave on – line në Shqipëri dhe Kosovë”.

Në këtë leksion do të referojë Phd Candidate, Jeta Abazi Gashi, kandidate doktorante pranë “University Leipzig Germany”.