20 vite Programi i Stomatologjisë në Albanian University

20 vite Programi i Stomatologjisë në Albanian University. Edhe këtë vit të ri akademik 2023-2024, hapim sërish dyert për studentët në Programin e Stomatologjisë, i cili na gjen në një vit jubilar. 20 vite që ekzistojmë dhe 20 vite dije, përkushtim, dhe përmirësim i vazhdueshëm i vetvetes drejt një suksesi të garantuar.  Bashkohuni me ne për një eksperiencë akademike unike dhe bëhuni pjesë e komunitetit kombëtar të stomatologëve të rinj që do të çojnë përpara stafetën e dijes dhe formimit ekselent!